Herbalanceringsmassage / zorgmassage

Wanneer ik te horen kreeg dat ik kanker had stond mijn wereld even stil. In deze periode kreeg mijn lichaam en geest veel te verwerken. Zowel voor mezelf als mijn omgeving was dit een moeilijke tijd.


Herbalanceringsmassage bestaat uit rustige, respectvolle warme aanrakingen die bedoelt zijn om je lichaam en geest, die bezig zijn met de verwerking van je ziekte, te ontspannen. Een zachte stimulans voor lichaam, geest en hart.


Deze zorgmassage biedt geen genezing, maar geeft ondersteuning in de behandeling en kan pijnstillend werken. Slapeloosheid, misselijkheid en stress kunnen verminderen, zodat je nieuwe energie krijgt. Het brengt je terug in contact met jouw lichaam. Met andere woorden het draagt bij tot een betere levenskwaliteit.


De massage wordt volledig afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en lichamelijke conditie, zowel voor volwassenen als voor kinderen.


Deze massage voor mensen met kanker heeft geen contra-indicatie en kan op elk tijdstip van het ziekteproces worden uitgevoerd.


Deze zorgmassage is ook uitstekend geschikt bij fibromyalgie, CVS, extreme stress, andere chronische aandoeningen,...